Apparaten en accessoires
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Voorbereiding. 25min
Totaal 16u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Vetten
26 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Spaanse brunch
1h 15min
Duitse brunch
1h 15min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Coconut Dream
10min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min